tel./fax: 0268 412 222mobil: +4 0721 431 601e-mail: contact@poiana-brasov.ro

Ski

Galerie foto

Domeniul schiabil din Poiana Brasov a suferit numeroase modificari in bine pentru sezonul de iarna 2011-2012. Partiile au facut obiectul celei mai mari investiti in partii de ski ce a avut loc in Romania post-comunista. Schimbarile sunt absolut spectaculoase : domeniul skiabil a crescut de la 12 la 20 km. Partiile vechi au fost modificate si latite dupa ultimele standarde in domeniu, iar partiile nou construite au dublat practic lungimea totala a partiilor. Au fost construite doua noi instalatii de transport pe cablu si probabil cel mai important aspect al investitiei il constituie constructia sistemului de zapada artificiala, sistem disponibil pe tot muntele.

In acest sens speram sa nu mai fie problemele cu zapada de anii trecuti.

Statiunea Poiana Brasov este jumatate inconjurata de muntele Postavarul, oferind niste zone skiabile de o frumusete rara. Nu va faceti probleme daca nu sunteti un expert, incepatorii au propriile lor partii. Skiorii medii vor descoperi placerea coborarii pe partiile Sulinar si Ruia. Pentru avansati exista partii cotate cu grad maxim de dificultate cum ar fi Subteleferic sau Lupului.  

Ski noaptea: Activitatea sportiva nu se opreste cand soarele apune dupa munte. Partia Bradul va ofera posibilitatea sa skiati pe nocturna in conditii deosebite.

Ski ziua:

Zonele cu inclinatie mica din mijlocul statiunii precum si platoul din Postavarul situat la altitudine ridicata ofera partii ideale pentru incepatorii in acest sport.

Incepatorii vor face progrese intr-un timp foarte scurt si isi vor intari increderea in fortele proprii trecand la un standard mai ridicat si anume partiile cotate ca medii (cod culoare albastru) care coboara de la Cabana Cristianul Mare, trecand de la faza de partii de incepatori la cea de a skia cu adevarat pe munte.

Pentru skiorii medii acestia au la dispozitie trei partii cu grad de dificultate mediu  (cod culoare rosu) pe teren cu grad variat de dificultate unde poti sa-ti perfectionezi tehnica de ski dar si mai important, sa simti cu adevarat placerea de a skia.

 

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

Tel: +4.0268.41 22 22 | +4.0721 431 601
Fax: +4.0268.41 22 22 Email: rezervari@poiana-brasov.ro