tel./fax: 0268 412 222mobil: +4 0721 431 601e-mail: contact@poiana-brasov.ro

Termeni & Conditii

Informatii generale 

Bine ati venit pe site-ul http://www.poiana-brasov.ro/

http://www.poiana-brasov.ro/  este un portal de informare turistica si rezervari al statiunii Poiana Brasov. Acest portal ofera utilizatorilor si posibilitatea de a efectua rezervari pentru unitatile de cazare prezente pe site.

La cererile dumneavoastra de rezervare va raspunde departamentul de rezervari al agentiei de turism Global Trip Brasov.

Datele de contact ale agentiei Global Trip prezente pe site sunt:
(afisarea datelor nu se limiteaza doar la formatul de mai jos) 

Telefon: +4.0721.43.16.01 / +4.0268.41.22.22
Fax: -4.0268.41.22.22       
E-mail: rezervari@poiana-brasov.ro
Web page: http://www.poiana-brasov.ro/

Procedura de rezervare

 • Completand formularul de rezervare atasat fiecarei unitati de cazare din site trimiteti de fapt o solicitare catre departamentul de rezervari al agentiei de turism Global Trip din Brasov.
 • Cererile de rezervare vor fi prelucrate de catre agentii nostrii de turism iar in termen de maxim 2 ore (valabil in timpul programului de lucru L-V:9-18 si S: 10-13) veti primi un raspuns pe email sau telefon. Acest raspuns va contine detalii privind locurile disponibile pe oferta si perioada solicitata.
 • Raspunsul primit reprezinta o oferta turistica valabila o anumita perioada (specificata in raspuns).Acest raspuns NU reprezinta rezervarea dumneavoastra

In cazul in care urmare raspunsului nostru decideti sa faceti rezervarea ferma rugam sa ne contactati (prin email/telefon/fax) cat mai curand posibil pentru a efectua rezervarea in timp util.

Dupa confirmarea de catre unitatea de cazare a rezervarii dumneavoastra va transmitem pe e-mail/fax:
-confirmarea rezervarii.Din acest moment comanda dumneavoastra devine ferma si se aplica Termenii si Conditiile (conform descrierii de mai jos) precum si conditiile de anulare/modificare a rezervarii (conform celor specificate in rezervare)
-factura proforma cu contravaloarea sumei totale de plata.

Cum faceti plata?
Valute acceptate : LEI sau EUR (conform instructiunilor primite)

Modalitati agreate de plata:

 • numerar la sediul agentiei noastre
 • virament bancar
 • alimentarea conturilor noastre direct la ghiseu la orice sucursala Raiffeisen Bank (pe baza documentelor primite urmare efectuarii rezervarii)
 • card bancar (VISA, MASTERCARD, DINERS)
 • la receptia unitatii de cazare (in cazul in care se accepta aceasta modalitate de plata -veti fi informat de agentii nostrii la momentul efectuarii rezervarii)

Voucher de cazare
Dupa efectuarea platilor va transmitem documentele de calatorie.
Dupa caz intrati in posesia documentelor de calatorie dupa cum urmeaza

 • va sunt trimise pe email, urmand ca dumneavoastra sa le printati
 • va sunt transmise prin posta sau curier la adresa indicata
 • le ridicati de la sediul agentiei noastre

Termeni si conditii legale


Site-ul www.poiana-brasov.ro (denumit in continuare Poiana-Brasov.ro) este un site comercial, proprietate a SC Global Trip SRL, care permite efectuarea de rezervari de camere la hoteluri si servicii conexe (inchirieri auto, transferuri aeroport, sali conferinte, etc)

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul www.poiana-brasov.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor specificate mai jos:

1.Servicii oferite:

Site-ul www.poiana-brasov.ro ofera gratuit utilizatorilor sai accesul la baza de date cu hoteluri, in scopul consultarii ofertei acestora cu posibilitatea de a efectua rezervari la aceste hoteluri, precum si a diferitelor servicii conexe (inchirieri auto, transferuri aeroport, sali conferinte, etc).

Obligatiile www.poiana-brasov.ro se rezuma la efectuarea rezervarilor si respectarea tarifelor.
Orice reclamatie privind calitatea serviciilor hoteliere se va face la receptia hotelului. www.poiana-brasov.ro nu poate fi facut responsabil in nici un fel sau implicat in solutionarea acestor reclamatii.

www.poiana-brasov.ro afiseaza clasificarea hotelurilor facuta de autoritatile romane (numarul de stele).Toate informatiile aferente unitatilor de cazare prezentate pe www.poiana-brasov.ro (facilitati, descrieri, fotografii, etc), sunt prezentare în scop informativ, fiind oferite de furnizorii Poiana-Brasov.ro.

 Acestia poarta întreaga responsabilitate privind veridicitatea informatiilor oferite. Toate aceste informatii sunt subiective si nu reprezinta o clauza contractuala.

Poiana-Brasov.ro nu poate fi facut responsabil pentru continutul, mesajele, fotografiile, calitatea serviciilor oferite de terte parti si de furnizori precum nici pentru orice evenimente ce decurg din folosirea acestor informatii în diverse scopuri.

2. Transmiterea informatiilor.

Prin accesarea site-ului www.poiana-brasov.ro folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate www.poiana-brasov.ro (SC Global Trip SRL), comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.poiana-brasov.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

3. Efectuarea rezervarilor

Modalitati de efectuare a rezervarilor:

 • On-line: foloseste sistemul de rezervari www.poiana-brasov.ro
 • Prin email : trimite un mesaj la rezervari@poiana-brasov.ro
 • Prin telefon : apeleaza biroul nostru de rezervari la 0721.43.16.01 sau 0268.41.22.22

Rezervari On-line: (vezi ghid de utilizare Poiana-Brasov.ro)

In functie de modul de colaborare cu hotelurile din site, prin intermediul www.poiana-brasov.ro rezervarile se pot face in doua modalitati :

 • Rezervari in timp real
 • Cerere de rezervare

Pentru rezervarile in timp real, disponibilitatea camerelor este confirmata implicit.
Pentru cererile de rezervare departamentul nostru de rezervari va  confirma sau infirma cererea dumneavoastra in termen de maxim 2 ore (valabil in timpul programului de lucru al departamentului nostru de rezervari:  Luni-Vineri : 09:00-18:00 si  Sambata: 10:00-13:00)

O rezervare poate fi considerata confirmata de catre utilizator numai dupa ce a primit o confirmare scrisa prin email si/sau fax de la www.poiana-brasov.ro

4.Plata si Garantarea rezervarilor:

Poiana-Brasov.ro ofera utilizatorilor sai mai multe variante de garantare si plata  a rezervarilor.
Pentru fiecare hotel sunt disponibile cel putin una din urmatoarele variante:

1.Rezervare garantata, plata in avans catre Poiana-Brasov.ro prin virament bancar
2.Rezervare garantata, plata in avans catre Poiana-Brasov.ro prin card de credit/debit
3.Rezervare garantata, plata la receptia hotelului fiind necesara garantarea rezervarii prin card de credit/debit  
4.Rezervare negarantata, plata la receptia hotelului
5.Cerere rezervare si disponibilitati

Rezervari garantate: rezervarea este valabila pana a doua zi dimineata la ora 06:00. In caz de nesosire www.poiana-brasov.ro va retine contravaloarea primei nopti de cazare (daca nu este specificat altfel in conditiile tarifului).

Rezervari negarantate: rezervarea este valabila pana la ora 18:00 in ziua sosirii; sosirea dupa aceasta ora trebuie specificata clar in campul „ Mentiuni"din formularul de finalizare a rezervarii.

In cazul garantarii rezervarii cu card de credit/debit, www.poiana-brasov.ro (Global Trip SRL) va obtine o preautorizare de la banca (blocarea sumei in favoarea beneficiarului), pentru o suma egala cu valoarea primei nopti de cazare. Suma va fi deblocata dupa confirmarea cazarii clientului de catre hotel. In cazul nesosirii www.poiana-brasov.ro (Global Trip SRL) va retine acesta suma.

In cazul platii serviciilor rezervate cu card de credit/debit catre www.poiana-brasov.ro (Global Trip SRL) debitarea cardului se face la 3 ore de la momentul efectuarii rezervarii.

 • Daca anularea se face in primele 3 ore de la efectuarea rezervarii debitarea cardului nu se efectueaza
 • Daca anularea se face dupa 3 ore de la efectuarea rezervarii, se aplica conditiile de anulare aferente hotelului (vezi cap.5  Anularea rezervarilor / Nesosiri)

5. Anularea rezervarilor / Nesosiri.

Anularea rezervarilor se face prin transmiterea unei cereri scrise (prin fax sau email) catre biroul de rezervari. Rezervarea poate fi considerata anulata numai dupa ce ati primit in acest sens o confirmare scrisa de la biroul de rezervari

Conditiile de anulare sunt afisate pentru fiecare hotel in parte in formularul  de finalizare a rezervarii (aceste conditii varieaza in functie de politica fiecarui hotel).
Daca anularea rezervarii se face inaintea termenului specificat, se va retine o taxa administrativa de 10 EUR per rezervare.
Daca anularea rezervarii se face dupa  depasirea termenului specificat, se va retine o penalizare conform celor specificate in corespondenta de rezervare

CONDITII SPECIALE: In cazul in care rezervarea dumneavaostra este facuta pe un pachet special (targ, sarbatori, evenimente, etc.) si acest lucru este specificat clar , se va retine o penalizare echivalenta cu 100% din valoarea sejurului contractat (toate camerele, toate noptile)

Nesosirea (no-show) reprezinta rezervarea confirmata si neanulata in urma careia clientul nu a ajuns la hotel la data stabilita. In cazul unei nesosiri rezervarea isi pierde valabilitatea

6. Tarife.

Tarifele afisate in site-ul www.poiana-brasov.ro sunt tarife exprimate pe camera pe sejur si  includ TVA si mic dejun. Tarifele nu includ alte eventuale taxe (ex: taxa hoteliera, taxa salvamont, etc.).Aceste taxe vor fi achitate de turist la receptia unitatii de cazare.
Exceptiile sunt specificate clar la fiecare hotel in parte.
Tarifele se pot schimba in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate.

7. Informatiile introduse de utilizator.

Datele de inregistrare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit hotelului doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare (vezi Protectia datelor personale)
Datele de inregistrare si datele de rezervare trebuie completate cu atentie.

Poiana-Brasov.ro poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. www.poiana-brasov.ro (Global Trip SRL) poate anula orice rezervare negarantata efectuata de catre un utilizator ,daca acesta nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata.

8. Solutionarea litigiilor
Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna „Termenii si Conditiile" de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC Global Trip SRL sau partenerii sai. Orice litigiu va fi solutionat pe cale amiabila între parti. În cazul în care acest lucru nu este posibil, acesta va fi înaintat instantelor judecatoresti.

9. Dispozitii finale

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni „Termenii si Conditiile"  de mai sus, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

SC Global Trip  SRL  isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului http://www.poiana-brasov.ro/ structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. SC Global Trip SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul http://www.poiana-brasov.ro/ indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Site-ul http://www.poiana-brasov.ro , este marca inregistrata SC Global Trip SRL, Str.Republicii, Nr.38, Brasov

Toate drepturile sunt rezervate. Nici o parte din site-ul http://www.poiana-brasov.ro nu poate fi reprodusa, transmisa, transcrisa, stocata sau tradusa, în nici o forma, fara permisiunea scrisa a SC Global Trip SRL

SC GLOBAL TRIP SRL
Sediul social: Str. Republicii, Nr.38,
Brasov/500030, Romania
CUI: RO31035475
Nr.Reg.Com: J08/1977/2012
Capital Social: 200 RON
Licenta Turism: Categ.A / Nr20223

Asigurare de insolvabilitate si faliment: nr polita 25539
valabila 16.01.2013- 15.01.2014