tel./fax: 0268 412 222mobil: +4 0721 431 601e-mail: contact@poiana-brasov.ro

RIZZO BOUTIQUE HOTEL SPA Rating 4

Galerie foto

Contact

  • Telefon: +4.0721.431.601/ 0268.41.22.22
  • Fax: -
  • Email: rezervari@poiana-brasov.ro
  • Website: www.poiana-brasov.ro

Rezervari

Nu sunt introduse tarife in perioada solicitata. Rugam contactati departamentul de rezervari pentru a afla tarifele si disponibilitatile pe tel: 0721.431.601 sau email rezervari@poiana-brasov.ro

Informatii generale

Descriere locatie
Hotel Rizzo Boutique & Spa a castigat premiul pentru cel mai bun Hotel Boutique din Romania! Locatia s-a intors anul acesta victorioasa de la World Travel Awards, editia cu numarul 23. Hotelul a mai fost nominalizat si in anii 2013, 2014 si 2015, dar editia norocoasa a fost cea din 2016.
Rizzo Boutique Hotel & Spa este adapostit printre brazi in statiunea Poiana Brasov, situat pe creasta Muntilor Carpati.
Descriere camere
Hotelul dispune de 54 camere spatioase in care cele mai mici detalii, de la finetea cearceafurilor de satin la dusurile cu jet, ecrane LCD si internet wireless au fost puse la punct pentru a oferi oaspetilor nostri o ambianta cat mai placuta .

Opt apartamente au fost create pentru cazarea oaspetilor care doresc sa se bucure de spatiozitatea unei camere de zi, bucatarie si bar.
Descriere restaurant
Facilitatile hotelului includ o sala de mese eleganta cu vedere spre o frumoasa padure de brad. O bucatarie moderna de inalta calitate ne permite satisfacerea unei varietatati de gusturi si ofera un mic dejun bogat si apetisant pentru a incepe ziua.

Pentru cei care doresc divertisment après-ski sau relaxare la sfarsitul unei zile aglomerate, o bautura si o gustare sunt disponibile la barul nostru ospitalier. In timpul verii, veranda barului ii invita pe oaspetii nostri sa savureze o bautura pe fundalul unui peisaj pitoresc.
Hotelul nostru ofera posibilitati diverse pentru organizarea conventiilor, conferintelor sau a evenimentelor de familie, inclusiv o sala care poate gazdui pana la 120 de persoane si servicii de catering. Am fi mai mult decat fericiti sa ne ajutam clientii in organizarea unui asemenea eveniment.
Limbi straine
Engleza /
Numar camere
54
Carduri acceptate
Visa / Mastercard /
Mic dejun
Continental (portie)

Facilitati hotel

Facilitati camere