tel./fax: 0268 412 222mobil: +4 0721 431 601e-mail: contact@poiana-brasov.ro

HOTEL PRINCESS CLUB Rating 4

Galerie foto

Contact

  • Telefon: +4.0721.431.601/ 0268.41.22.22
  • Fax: 0268.41.22.22
  • Email: rezervari@poiana-brasov.ro
  • Website: www.poiana-brasov.ro

Rezervari

Nu sunt introduse tarife in perioada solicitata. Rugam contactati departamentul de rezervari pentru a afla tarifele si disponibilitatile pe tel: 0721.431.601 sau email rezervari@poiana-brasov.ro

Informatii generale

Descriere locatie
Lasati-va cuprinsi de vraja ei, de peisajele alpine ce par a fi desprinse din povesti, de piscurile inzapezite chiar si vara, de atmosfera de distractie si veselie specifica statiunilor de schi.

Popositi si cazati-va la "PRINCESS CLUB" o noua stea aparuta de curand in constelatia de hoteluri de inalta tinuta din Poiana Brasov.
Descriere camere
Cele 20 de camere duble sunt mobilate si echipate dupa inalte standarde cu toate facilitatile (telefon internet,minibar,seif, halate,papuci de camera, etc. obligatorii cerute de clasificarea de 4 stele.
Relaxarea va asteapta la demisol intr-o sauna originala si un jacuzzi performant.
Descriere restaurant
Barul si cafeneaua situate la parter ofera o gama larga de bauturi, cafea si cocktailuri.
Elegant, rafinat si totusi deosebit de familiar, restaurantul de 80 de locuri este deservit de personal cu inalta calificare in domeniu, ofera meniuri diverse din bucataria traditionala romaneasca dar si gustoase specialitati internationale.
Sala de conferinta cu capacitate de 25 de locuri, situata tot la parter garanteaza, prin dotarea adecvata si o priveliste superba a varfului Postavarul, intruniri de succes, dineuri si evenimente speciale.
Limbi straine
Engleza / Franceza /
Numar camere
20
Carduri acceptate
American Express / Visa / Mastercard /
Mic dejun
Bufet suedez

Facilitati hotel

Facilitati camere