tel./fax: 0268 412 222mobil: +4 0721 431 601e-mail: contact@poiana-brasov.ro

Ghid utilizare

Ghid de utilizare Poiana-Brasov.ro


 

Bine ai venit pe www.poiana-brasov.ro

Cum faci o rezervare?

Ghid pentru Rezervari On-line:

  • Consultati unitatile de cazare disponibile pe site. Va puteti folosi de multiplele optiuni de cautare a hotelului (motor de cautare, meniun "Cazare", sectiunea recomandari, etc).
  • Dupa ce gasiti un hotel/pensiune care satisface cerintele dumneavoastra, in sectiunea "REZERVARI" a unitatii de cazare respective, introduceti data de intrare (check-in) respectiv data de iesire (check-out).Drept raspuns sistemul va afisa in dreptul fiecarui tip de camera tariful pe camera pe sejur aferent perioadei solicitate. Conditiile tarifelor (includ sau nu mic dejun, taxe statiune, etc) sunt afisate imediat sub tarife. 
  • Dupa ce alegeti numarul si tipul de camere (folosind butonul "+" din dreptul camerelor dorite) dati click pe butonul " REZERVA"
  • Drept raspuns sistemul va conduce catre cei 4 pasi necesari completarii rezervarii.
    Dupa consultarea serviciilor rezervate de dumneavoastra (perioada, numar si tip camere, total de plata, conditii tarif, conditii anulare) va trebui sa introduceti numele dumneavoastra (sau al persoanelor pentru care faceti rezervarea) si sa alegeti tara de provenienta a acestora. Pentru validare dati click pe butonul "ADAUGA TURIST".
  • Pasul urmator consta in introducerea datelor dvs.de contact (nume, prenume, telefon, email) precum si (optional) a datelor pe care doriti factura ptr serviciile comandate (persoana fizica sau juridica)
  • Selectati modalitatea de  rezervare/plata in functie de optiunile disponibile
  • In cazul in care aveti mentiuni speciale de transmis biroului de rezervari sau unitatii de cazare (ex: pat matrimonial, vedere la mare, etaj superior, etc.) completati aceste informatii in caseta de "ALTE CERINTE SI OBSERVATII"
  • Bifati acceptul Termenilor si Conditiilor rezervarii dupa care dati click pe butonul "TRIMITE" pentru a incheia rezervarea. Daca ati optat o modalitate de plata care implica plata rezervarii sau garantarea acesteia cu un card bancar este necesar sa completati un formular cu datele cardului dumneavoastra......