tel./fax: 0268 412 222mobil: +4 0721 431 601e-mail: contact@poiana-brasov.ro

CASA VIOREL Rating 4

 

Galerie foto

Contact

  • Telefon: +4.0721.431.601/ 0268.41.22.22
  • Fax: 0268.41.22.22
  • Email: rezervari@poiana-brasov.ro
  • Website: www.poiana-brasov.ro

Rezervari

Nu sunt introduse tarife in perioada solicitata. Rugam contactati departamentul de rezervari pentru a afla tarifele si disponibilitatile pe tel: 0721.431.601 sau email rezervari@poiana-brasov.ro

Informatii generale

Descriere locatie
In multimea de vile si hoteluri din Poiana Brasov, Casa Viorel **** se remarca prin pitorescul amenajarii ei si prin conditiile de cazare deosebite pe care le ofera. Izolata de restul statiunii prin pozitia sa excelenta, Casa Viorel **** te incanta de cum te apropii cu explozia de culoare a florilor ce se afla pretutindeni, in poiana, in gradinita si la balcoanele teraselor. Drept vecini - doar brazii, o intreaga padure ce se intinde de cealalta parte a drumului forestier care duce pana in centrul vechi al Brasovului sau pana in Varful Cristianul Mare. Peisajul este minunat, linistea deplina, iar aerul curat si tare de munte are o mireasma placuta de brad si de rasina.
Descriere camere
Spatiile de cazare sunt dotate cu: minibar, televiziune prin cablu (HBO), telefon international, bai cu cada (tip superior), bai cu dus (tip standard), balcoane cu vedere spre Muntii Postavarul, Piatra Craiului, Bucegi.
Toate camerele sunt dotate cu pat dublu matrimonial. Apartamentele si 5 camere duble au canapea extensibila.
Servicii incluse : billiard, internet, tenis de masa, room service, bar non stop, garderoba de ski, loc de joaca pentru copii.
Descriere restaurant
Sala pentru mic dejun cu produse din ferma proprie.
Sala de conferinte cu capacitate maxima de 50 persoane.
Parcare ingradita si acoperita.
Limbi straine
Engleza / Franceza / Germana /
Mic dejun
Bufet suedez

Facilitati hotel

Facilitati camere