tel./fax: 0268 412 222mobil: +4 0721 431 601e-mail: contact@poiana-brasov.ro

HOTEL ROYAL Rating 3

Galerie foto

Contact

  • Telefon: +4.0721.431.601/ 0268.41.22.22
  • Fax: -
  • Email: rezervari@poiana-brasov.ro
  • Website: www.poiana-brasov.ro

Rezervari

Nu sunt introduse tarife in perioada solicitata. Rugam contactati departamentul de rezervari pentru a afla tarifele si disponibilitatile pe tel: 0721.431.601 sau email rezervari@poiana-brasov.ro

Informatii generale

Descriere locatie
Hotel Royal va intampina cu un personal amabil, care va sta mereu la dispozitie, servicii ospitaliere, o gama larga de facilitati, dotari moderne si multe alte activitati pentru ca timpul dumneavoastra liber sa fie petrecut intr-un mod relaxant.
Si desigur, va asteptam in spatii de agrement special amenajate pentru relaxare, distractie si adrenalina, in functie de gusturile fiecaruia. Astfel, puteti beneficia de sauna, bar, biliard, darts electronic, fotbal de masa, plimbari cu biciclete, drumetii montane etc. Deasemenea in Poiana Brasov puteti beneficia de lectii de calarie la centrul de echitatie, plimbari cu sania sau trasura, lectii de schi, plimbari cu Atv-ul sau parapanta, dar si multe altele.
Descriere camere
Elegant mobilat si dotat, Hotelul Royal va pune la dispozitie 6 camere duble standard, 4 camere duble superior, 7 camere triple, o camera tripla superior si 11 apartamente (dintre care 4 cu jacuzzi), dispuse in doua corpuri pe 4 nivele + mansarda, toate dotate cu televiziune prin cablu, frigider, telefon, internet wifi.
Descriere restaurant
Bar
Organizam conferinte, prezentari, lansari de produse, nunti si petreceri, hotelul nostru fiind dotat cu o sala multifunctionala moderna cu o capacitate de 120 de locuri, deasemenea, noi venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama diversificata de meniuri, special concepute pentru satisfacerea celor mai exigente gusturi.
Limbi straine
Engleza / Franceza /
Numar camere
29
Carduri acceptate
Visa / Mastercard /
Mic dejun
Bufet suedez

Facilitati hotel

Facilitati camere