tel./fax: 0268 412 222mobil: +4 0721 431 601e-mail: contact@poiana-brasov.ro

PENSIUNEA ALEX Rating 4

 

Galerie foto

Contact

  • Telefon: +4.0721.431.601/ 0268.41.22.22
  • Fax: 0268.41.22.22
  • Email: rezervari@poiana-brasov.ro
  • Website: www.poiana-brasov.ro

Rezervari

Nu sunt introduse tarife in perioada solicitata. Rugam contactati departamentul de rezervari pentru a afla tarifele si disponibilitatile pe tel: 0721.431.601 sau email rezervari@poiana-brasov.ro

Informatii generale

Descriere locatie
Pensiunea Alex este situata intr-un cadru natural cu o panorama foarte buna asupra varfului Postavaru si a partiilor de ski, pana la baza acestora, in vecinatatea restaurantului Sura Dacilor, pensiunea face parte din acelasi complex turistic ce imbina modernul cu traditionalul.
Descriere camere
Capacitatea de cazare a pensiunii este structurata pe 6 apartamente si 4 double, doua dintre ele putand fi oferite si in regim de single.
Fiecare apartament sau dubla ofera toate facilitatile specifice categoriei de 4 **** stele care i-a fost atribuita unitatii. Toate camerele sau apartamentele au in dotare televizor, telefon, caseta de valori, minibar si baie proprie ( cada cu hidromasaj sau dus cu hidromasaj ).
Descriere restaurant
Cele trei saloane ale restaurantului Sura Dacilor,pot gazdui peste 300 de oaspeti, amenajate in stil pur autentic, atrag prin caldura lemnului si misterul ascuns de trofeele vanatoresti, dezvaluind vechimea si farmecul unei indepartate lumi dacice.

Ospatari zugraviti in culorile celor vremuri istorice te intampina cu tuica fiarta, paine calda coapta pe vatra si delicioase preparate culinare specifice.
Crama din subsolul pensiunii poate fi amenajata si ca sala de conferinta cu o capacitate maxima de 40 de locuri.
Limbi straine
Engleza /
Numar camere
10
Carduri acceptate
Visa / Mastercard /
Mic dejun
Bufet suedez

Facilitati hotel

Facilitati camere