tel./fax: 0268 412 222mobil: +4 0721 431 601e-mail: contact@poiana-brasov.ro

VACANTA DE IARNA 2018 LA HOTEL ALPIN 4* / POIANA BRASOV

VACANTA DE IARNA 2018 LA HOTEL ALPIN 4* / POIANA BRASOV
 • rating 4
 • Durata: minim 3 nopti
 • Tip masa: Demipensiune + muzica cu DJ in fiecare seara
 • Amplasare: Centru
 • Ora check-in / Ora check-out: 16:00 / 12:00
Rezerva acum

 

VACANTA DE IARNA 2018 LA HOTEL ALPIN 4* / POIANA BRASOV 3- 14.01.2018/ minim 3 nopti 3- 11.02.2018/ minim 3 nopti
358 EUR/ 2 persoane in Camera Dubla Standard/ pachet 3 nopti
Pachetul include:
Minim 3 nopti cazare cu demipensiune
Muzica cu DJ in fiecare seara
Activitati zilnice pentru copii, petreceri tematice cu animatori, jocuri, concursuri, cinema
Acces la: Piscina semiolimpica, Sauna uscata si umeda, Fitness Gym
Concierge & Customer Service 24 H
Valet Parking, Garderoba Ski
Transport la/ de la partii cu Shuttle Bus Alpin
Baby Cot pentru infanti 1- 3 ani
Loc de joaca pentru copii, cu asistenta specializata
Facilitati copii:
0- 3 ani: gratuit
3- 11.99: 49 Euro/ zi ( pachet masa si pat suplimentar)
12- 16 ani: 59 Euro/ zi ( pachet masa si pat suplimentar)

 

VACANTA DE IARNA 2018 LA HOTEL ALPIN 4* / POIANA BRASOV

3- 14.01.2018/ minim 3 nopti

3- 11.02.2018/ minim 3 nopti

 

 

 • 358 EUR/ 2 persoane in Camera Dubla Standard

 

Tariful este valabil pentru un pachet de 3 nopti

 

Pachetul include:

 

 • Minim 3 nopti cazare cu demipensiune
 • Muzica cu DJ in fiecare seara
 • Activitati zilnice pentru copii, petreceri tematice cu animatori, jocuri, concursuri, cinema
 • Acces la: Piscina semiolimpica, Sauna uscata si umeda, Fitness Gym
 • Concierge & Customer Service 24 H
 • Valet Parking, Garderoba Ski
 • Transport la/ de la partii cu Shuttle Bus Alpin
 • Baby Cot pentru infanti 1- 3 ani
 • Loc de joaca pentru copii, cu asistenta specializata

 

 

Facilitati copii:

 

 • 0- 3 ani:     gratuit
 • 3- 11.99:    49 Euro/ zi ( pachet masa si pat suplimentar)
 • 12- 16 ani: 59 Euro/ zi ( pachet masa si pat suplimentar)

 

Hotel Alpin star4.gif

Descriere locatie
Fie ca doriti sa petreceti un week-end la munte, un sejur in Poiana Brasov sau o vacanta la munte, Hotel Alpin va pune la dispozitie cele mai moderne unitati de cazare în Poiana Brasov. Hotel Alpin este unul dintre cele mai moderne hoteluri de 4 stele din Poiana Brasov, în care va puteti rasfata simturile într-unul dintre cele mai moderne centre spa din România, pentru ca mai apoi sa serviti delicioasele preparate din bucataria frantuzeasca si mediteraneana, însotite de vinuri de înalta calitate recomandate de un somelier, în cadrul Restaurantului A Propos. Înconjurat de un peisaj natural, Hotelul Alpin din statiunea de schi Poiana Brasov ofera privelisti montane magnifice si camere amenajate confortabil, cu acces gratuit la internet prin cablu. Te invitam sa petreci câteva zile, alegand intre spatiul generos al unui apartament , al unei camere executive sau intimitatea unei camere cu vedere superba asupra muntilor si vei constata ca o senzatie de confort tandru si bun gust insoteste spatiile interioare , iar amintirea zilelor petrecute aici te vor face sa revii. Fiecare din cele 140 de camere duble si cele 4 apartamente sunt doate cu televizor/plasma, telefon international, minibar, internet prin cablu si wi-fi , jacuzzi, terase , grupuri sanitare cu cada si uscator de par, iar mobilierul din lemn masiv a fost atent ales pentru confortul oaspetilor. Toate spatiile sunt ideale pentru sejururi de relaxare, pentru escapade romantice sau in familie dar si pentru o iesire vesela intre prieteni.Aceleasi spatii pot gazdui in conditii excelente participantii sositi la intalniri profesionale sau de afaceri. Room-service-ul /24 ore , prompt iti poate oferi confortul unui serviciu personalizat.
Descriere camere
Te invit?m s? petreci câteva zile, alegand intre spatiul generos al unui apartament , al unei camere executive sau intimitatea unei camere cu vedere superba asupra muntilor si vei constata ca o senzatie de confort tandru si bun gust insoteste spatiile interioare , iar amintirea zilelor petrecute aici te vor face sa revii. Fiecare din cele 140 de camere duble si cele 4 apartamente sunt doate cu televizor/plasma, telefon international, minibar, internet prin cablu si wi-fi , jacuzzi, terase , grupuri sanitare cu cada si uscator de par, iar mobilierul din lemn masiv a fost atent ales pentru confortul oaspetilor. Toate spatiile sunt ideale pentru sejururi de relaxare, pentru escapade romantice sau in familie dar si pentru o iesire vesela intre prieteni.Aceleasi spatii pot gazdui in conditii excelente participantii sositi la intalniri profesionale sau de afaceri. Room-service-ul /24 ore , prompt iti poate oferi confortul unui serviciu personalizat.
Descriere restaurant
Savurati un meniu gourmet la dejun sau cina in acordurile muzicii si ambientul rafinat al Noului Restaurant “À Propos” deschis in vara anului 2010! Gastronomie franceza si mediteraneana desavarsita de buchetul vinurilor nobile , recomandate de somelierul casei,toate acestea intr-un decor elegant al carui design se armonizeaza perfect cu privelistea pe care o ofera asupra muntilor. Unicul club din Poiana Brasov! Club Vogue deschis in 2012, DJ reident, DJ invitati, cea mai buna muzica, laser show! NOUL Restaurant Forest Lounge/ vin fiert si tuica fiarta din partea casei, la comenzi a la carte / preparate pregatite in fata oaspetilor. Unul dintre restaurantele elegante ale hotelului este Tosca, decorat in stil clasic , cu o capacitate de servire a mesei pentru 200 de persoane ce combina spatiile deschise cu separeuri discrete oferind intimitate si confort.
Descriere sala de conferinta
Hotel Alpin va asteapta cu 41 de spatii special amenajate pentru acomodarea optima a unui numar cuprins intre 10 si 500 de persoane (aranjament teatru) Salile au fost gandite si echipate ca sa ofere toate conditiile necesare organizarii cu succes a oricarui tip de eveniment : conferinte, prezentari, workshop-uri, simpozioane, seminarii, programe de team building , scolarizari, evenimente sociale (nunti, botezuri, petreceri private sau ale companiilor/receptie) cu pana la 700 invitati. Toate s?lile de conferin?e pun la dispozi?ie Internet gratuit prin cablu ?i wireless. Vogue Conference & Events-Vogue deschis in 2012, suprafata 160mp, capacitate: * Receptie 140 persoane * Theatre 180 persoane * Classroom 60 persoane * Banqueting 90 persoane * Boardroom 50 persoane *U-Shape 40 persoane Vogue va sta la dispozitie pt conferinte, prezentari, workshop-uri, simpozioane, seminarii, programe de team building , scolarizari, evenimente sociale (nunti, botezuri, petreceri private sau ale companiilor/receptie).

Rezervare VACANTA DE IARNA 2018 LA HOTEL ALPIN 4* / POIANA BRASOV

Date de contact
Perioada rezervata
Detalii turisti
Mentiuni speciale
captcha image