tel./fax: 0268 412 222mobil: +4 0721 431 601e-mail: contact@poiana-brasov.ro

PENSIUNEA HERALDIC CLUB Rating 5

Galerie foto

Contact

  • Telefon: +4.0721.431.601/ 0268.41.22.22
  • Fax: 0268.41.22.22
  • Email: rezervari@poiana-brasov.ro
  • Website: www.poiana-brasov.ro

Rezervari

Nu sunt introduse tarife in perioada solicitata. Rugam contactati departamentul de rezervari pentru a afla tarifele si disponibilitatile pe tel: 0721.431.601 sau email rezervari@poiana-brasov.ro

Informatii generale

Descriere locatie
Asezata chiar la intersectia cailor principale de acces in Poiana Brasov la intrarea dinspre Brasov si cea dinspre Rasnov avand o pozitie privilegiata care ofera vizitatorului privelisti superbe spre partiile de schi de pe culmea Postavarului, culmea semeata a lacrimei Pietrei Craiului si Magura Codlei, pensiunea Heraldic Club isi doreste de la bun inceput sa constituie o nota aparte in panoplia unitatilor de cazare din zona.
Descriere camere
Cultul pentru Armonie si Frumos, Comfort si Curatenie ! Asa s-ar rezuma Oferta de cazare in cele 21 de spatii de cazare din Pensiunea Heraldic Club in 3 Single, 15 Duble si 3 Apartamente.
Toate beneficiaza de o dotare de exceptie: PC cu monitor LCD, cu acces gratuit la internet, TV Wide&Flat, DVD/CD/Tuner, Home Cinema system, Seif pentru valori, Minibar si AC !
Mobilier si decoratiuni de calitate si bun gust, furnituri de lux, sali de baie dotate cu cazi, uscatoare de par, difuzoare cuplate la TV,ventilatoare si dezodorizante electronice ! Spatii generoase, balcoane cu vederi minunate, ordine si curatenie deosebita !
Toate acestea pentru a-ti oferi sansa unei povestiri unice, senzatia celei de-a doua casa, calda , prietenoasa si apropiata, pe toata perioada sejurului. Heraldic Club - A Place to Remember !
Descriere restaurant
Rafinament si Bun gust ! Acestea sunt atributele cu care te intampina cocheta sala a restaurantului din cadrul pensiunii. 45 de persoane pot lua masa simultan, intr-un salon decorat exceptional, cu deschideri vitrate imense spre exterior, scaldat intr-o ambianta muzicala placuta si discreta.
Un mic dejun suedez de exceptie este inclus in tariful de cazare. Pranzul si cina va sunt servite intr-un cadru elegant, cu produse a la carte din bucataria internationala, de catre un personal plin de solicitudine, atentie si consideratie. Vinurile, din soiuri alese, locale sau de pe renumite meleaguri straine, cocktail-uri sofisticate, o gama larga de bere de calitate si, desigur, bulele de sampanie parfumata va vor insoti in periplul gastronomic, facandu-va sa va doriti un singur lucru:
Sa reveniti !
Spatioasa, decorata cu mult bun gust, face legatura intre toate facilitatile hotelului : bar, sala de conferinte, restaurant.
Limbi straine
Hungarian / Italiana / Engleza / Franceza /
Numar camere
22
Carduri acceptate
Visa / Mastercard /
Mic dejun
Bufet suedez

Facilitati hotel

Facilitati camere