tel./fax: 0268 412 222mobil: +4 0721 431 601e-mail: contact@poiana-brasov.ro

HOTEL RINA TIROL Rating 3

Galerie foto

Contact

  • Telefon: +4.0721.431.601/ 0268.41.22.22
  • Fax: 0268.41.22.22
  • Email: rezervari@poiana-brasov.ro
  • Website: www.poiana-brasov.ro

Rezervari

Nu sunt introduse tarife in perioada solicitata. Rugam contactati departamentul de rezervari pentru a afla tarifele si disponibilitatile pe tel: 0721.431.601 sau email rezervari@poiana-brasov.ro

Informatii generale

Descriere locatie
Hotelul TIROL 3*, facand parte din lantul RINA HOTELS, este situat in zona centrala a statiunii Poiana Brasov. Construit intr-un remarcabil stil tirolez, hotelul nostru reuseste sa stabileasca o comuniune perfecta si permanenta intre activitatea hoteliera si natura. Amabilitatea naturala a personalului si arta culinara dusa la rang de perfectiune va vor incanta inca de la primul contact, toate acestea intr-un cadru mirobolant al naturii pe care hotelul il ofera
Descriere camere
Suntem la dispozitia dumneavoastra cu cele 58 de spatii de cazare care se impart in: apartamente president si royal, garsoniere, camere duble si camere single. In fiecare camera se intalneste: mobilier confortabil si original ca design, TV, baie, telefon, minibar.
Descriere restaurant
Lasa-te purtat de simturi si descopera ca un restaurant poate sa-ti satisfaca atat apetitul culinar cat si apetitul pentru frumos. Pentru clientii hotelului Tirol micul dejun este inclus in pret si fiind un adevarat restaurant de lux va ofera si o bogata gama de vinuri rare de colectie.
Centrul de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri poate fi destinatia reuniunilor, cinelor festive, intalnirilor de afaceri.
Limbi straine
Engleza / Franceza / Germana /
Carduri acceptate
Visa / Mastercard /
Mic dejun
Bufet suedez

Facilitati hotel

Facilitati camere